понеделник, 31 януари 2011 г.

петък, 28 януари 2011 г.

ЧРД

КИКО, МНОГО, МНОГО ЗДРАВЕ И БЕЗБРОЙ УСМИВКИ!
БЪДИ ЩАСТЛИВ!
ОБИЧАМЕ ТЕ  !ЧЕРВЕНИТЕ ШАПЧИЦИ

петък, 21 януари 2011 г.

четвъртък, 20 януари 2011 г.

БЛАГОДАРИМ

На всички майки и баби, които  с желание се включиха в подготовката и изработването на колажи за предстоящата  изложбата в детската градина! Удоволствие е за нас да работим заедно с вас, а за децата е едно очаквано и незабравимо преживяване!
 БЛАГОДАРИМ ВИ!

четвъртък, 13 януари 2011 г.

ЧРД

НИКИ ДА СИ МНОГО ЗДРАВА, ПОСЛУШНА И УСМИХНАТА
ОБИЧАМЕ ТЕ ЧЕРВЕНИТЕ ШАПЧИЦИ!
ФИЛМ ТУК

Нужно за децата ни

Благодаря на всички, които дадоха своя глас и напомням на тези, които още не са! Хайде гласувайте може и да се справим! Помислете за детските усмивки и очички!

Благодаря ви!

сряда, 12 януари 2011 г.

Нужно за децата ни

Приканваме Ви да се включите в инициативата „Повече сигурни места за щастливи игри” - дългосрочна национална социално-отговорна инициатива на „Белла България” за изграждане на нови детски площадки в големите градове на страната. Те се създават в пълно съответствие с европейските и националните стандарти за безопасност.


На сайта на инициативата http://mestazaigra.bg/register можете да се регистриране и да заявите своето желание за изграждане на такава площадка в Горна Оряховица.

Молим Ви да подкрепите кандидатурата на нашия град като разпространите информацията сред ученици и родители, за да можем заедно да успеем да привлечем една добра инвестиция за децата.
Детски площадки от Белла България
mestazaigra.bg

Повече сигурни места за щастливи игри е дългосрочен социален проект на Белла България за построяване на детски площадки в цяла България

петък, 7 януари 2011 г.

ЧИД

ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ИВКИТЕ!
ВСЕ ТАКА УСМИХНАТИ!

ОБИЧАМЕ ВИ! ЧЕРВЕНИТЕ ШАПЧИЦИ!

четвъртък, 6 януари 2011 г.