понеделник, 25 април 2011 г.

сряда, 20 април 2011 г.

БЛАГОДАРИМ

НА ВСИЧКИ РОДИТЕЛИ ОТ ГРУПА ЧЕРВЕНА ШАПЧИЦА, КОИТО СЕ ВКЛЮЧИХА  В ИЗРАБОТВАНЕТО НА ЕКСПОНАТИ И ПОДРЕЖДАНЕТО НА ВЕЛИКДЕНСКИЯ БАЗАР.

ДА СПАСИМ ЖИВОТА НА ЕДНО ДЕТЕ!

петък, 15 април 2011 г.

ЗАПОВЯДАЙТЕ

НА 21.04. ВЕЛИКИ ЧЕТВЪРТЪК ОТ 17 часа НА ОТКРИТА ПРАКТИКА В ГРУПА ЧЕРВЕНА ШАПЧИЦА.ПО ПРОЕКТА „ЕВРОПА ЗА ДЕЦАТА, ЕВРОПА С ДЕЦАТА“. ТЕМАТА Е „ЕХО, ВСИЧКИ, И АЗ СЪМ ТУК“

ЗАЕДНО С ВАС И ДЕЦАТА ЩЕ БОЯДИСАМЕ ЯЙЦАТА!

ЗАПОВЯДАЙТЕ

НА 18.04. ПОНЕДЕЛНИК СЛЕД 16.30 часа, ЗАЕДНО С ДЕЦАТА ДА ИЗРАБОТИМ ОЩЕ ЕКСПОНАТИ ЗА ВЕЛИКДЕНСКИЯ БАЗАР.

ДЕЦАТА ВИ С НЕТЪРПЕНИЕ ОЧАКВАТ ДА РАБОТИТЕ ЗАЕДНО!
ИДЕИ ТУК

понеделник, 11 април 2011 г.

ДА СПАСИМ ЖИВОТА НА ЕДНО ДЕТЕ



Учителите от СОУЕЕ - Русе: "Уважаеми колеги, обръщаме се към вас за помощ и съдействие. Този блог на професионализъм и човечност, в който споделяме опита и идеите си, би могъл да даде и лъч надежда за спасяването на живота едно дете. В тези дни на пълно абдикиране на държавата от грижата за човешкия живот, ние, преподавателите и ученици от СОУЕЕ – Русе, се опитваме сами да направим невъзможното – да наберем сами средствата за трансплантация на малката Габи. Остават ни още 95% от необходимото. Молбата ни е да ни помогнете в разпространението на информацията за това начинание, като популяризираме сайта ѝ – http://savegaby.com/.

Надяваме се така да се съберем 1 000 000 деца и учители от цялата страна, които да дарим по 0,50 лв, за да има Габи своя шанс да живее, да порасне и да тръгне на училище. Благодарим!"
Повече информация: в сайта "Спаси, дари на" ; bTV; ДарикРадио

Очакваме Ви, РОДИТЕЛИ , на Червените шапчици с идеи за начина по, който ще помогнем на това детенце! Моето предложение е: да се съберем да изработим още експонати за Великденската ни изложба, а след, като го обсъдим и с колектива на детската градина , да организираме блоготворителен базар. Очаквам от вас предложения и идеи.
 Не забравяйте,че малките хора, са способни да направят- големите неща!