понеделник, 11 април 2011 г.

ДА СПАСИМ ЖИВОТА НА ЕДНО ДЕТЕУчителите от СОУЕЕ - Русе: "Уважаеми колеги, обръщаме се към вас за помощ и съдействие. Този блог на професионализъм и човечност, в който споделяме опита и идеите си, би могъл да даде и лъч надежда за спасяването на живота едно дете. В тези дни на пълно абдикиране на държавата от грижата за човешкия живот, ние, преподавателите и ученици от СОУЕЕ – Русе, се опитваме сами да направим невъзможното – да наберем сами средствата за трансплантация на малката Габи. Остават ни още 95% от необходимото. Молбата ни е да ни помогнете в разпространението на информацията за това начинание, като популяризираме сайта ѝ – http://savegaby.com/.

Надяваме се така да се съберем 1 000 000 деца и учители от цялата страна, които да дарим по 0,50 лв, за да има Габи своя шанс да живее, да порасне и да тръгне на училище. Благодарим!"
Повече информация: в сайта "Спаси, дари на" ; bTV; ДарикРадио

Очакваме Ви, РОДИТЕЛИ , на Червените шапчици с идеи за начина по, който ще помогнем на това детенце! Моето предложение е: да се съберем да изработим още експонати за Великденската ни изложба, а след, като го обсъдим и с колектива на детската градина , да организираме блоготворителен базар. Очаквам от вас предложения и идеи.
 Не забравяйте,че малките хора, са способни да направят- големите неща!


Няма коментари:

Публикуване на коментар